BOUWKUNDIG TEKENWERK

Al ruim 30 jaar staat Bouwkundig Adviesburo Nijs  garant voor praktische en ingenieuze bouwplannen waarbij de wensen van de klant centraal staan. Steeds meer huizenbezitters kiezen ervoor om hun bestaande woningen te verbouwen i.p.v. op zoek te gaan naar een nieuwe woning. Wij kiezen in overleg met u als opdrachtgever altijd voor een gestructureerde aanpak om u geheel te ontzorgen.

Als u belt voor een afspraak, komen wij graag op een voor u geschikt moment over uw verbouwingsplannen praten. Desnoods in de avonduren of in het weekend. Tijdens dit vrijblijvende gesprek zullen wij u duidelijk maken wat er allemaal bij een verbouwing komt kijken qua benodigde tekeningen en wat er nodig is voor het verkrijgen van de wettelijk verplichte omgevingsvergunning. Zowel het maken van de benodigde tekeningen, als het aanvragen van de omgevingsvergunning kunnen wij geheel voor u verzorgen. Ook advies over het aanvragen van offertes bij diverse aannemers kan hierbij horen, evenals het doornemen en beoordelen van deze offertes. Eventuele bouwbegeleiding tijdens de uitvoering is ook mogelijk. Maar alle stappen kunt u zelf 1 voor 1 nemen of beslissen.

AANVRAAG BOUWVERGUNNING

Als men bouwplannen heeft, begint het meestal met een tekening. Maar deze tekening dient ook ingediend te worden bij de gemeente om als bouwaanvraag behandeld te worden. Tegenwoordig is dat de Omgevingsvergunning.

De Omgevingsvergunning is een totale vergunning op het gebied van bouwen, milieu, natuur en ruimte. De omgevingsvergunning vervangt verschillende losse vergunningen, zoals de bouwvergunning, sloopvergunning, kapvergunning en milieuvergunning.

Wanneer heb ik een vergunning nodig?
Voor sommige bouwwerken heeft men geen Omgevingsvergunning nodig. Bijvoorbeeld voor een kleine dakkapel aan de achterkant van de woning. Voor een dakkapel aan de voorkant van de woning, dient men altijd een vergunning aan te vragen.

Het invullen van de formulieren voor het aanvragen van de Omgevingsvergunning is dusdanig uitgebreid dat menige particulier hier niet zelf uit komt. Uiteraard ontzorgen wij u hierbij.

De legeskosten welke de gemeente voor deze aanvraag rekent, zijn uiteraard voor de aanvrager zelf.

Bij dit project hebben wij van begin tot eind de klant begeleidt

de klant wilde de benedenverdieping vergroten door middel van een uitbouw aan de achterkant.

BOUWKUNDIG ADVIESBURO NIJS
Place for Bizz
(3e Verdieping, kantoor 3.08)
5652 AL Eindhoven
Tel.: 06-57663187
info@bouwkundigadviesburonijs.nl

CONITIEMETING (NEN2767) - MEERJAREN ONDERHOUDSPLAN (MJOP) - TDD - BOUWKUNDIG TEKENWERK EN KEURINGEN