Bouwkundig tekenwerk

Bouwkundig tekenwerk

Al ruim 30 jaar staat Bouwkundig Adviesburo Nijs  garant voor praktische en ingenieuze bouwplannen waarbij de wensen van de klant centraal staan. Steeds meer huizenbezitters kiezen ervoor om hun bestaande woningen te verbouwen i.p.v. op zoek te gaan naar een nieuwe woning. Wij kiezen in overleg met u als opdrachtgever altijd voor een gestructureerde aanpak om u geheel te ontzorgen.

Als u belt voor een afspraak, komen wij graag op een voor u geschikt moment over uw verbouwingsplannen praten. Desnoods in de avonduren of in het weekend. Tijdens dit vrijblijvende gesprek zullen wij u duidelijk maken wat er allemaal bij een verbouwing komt kijken qua benodigde tekeningen en wat er nodig is voor het verkrijgen van de wettelijk verplichte omgevingsvergunning.

Zowel het maken van de benodigde tekeningen als het aanvragen van de omgevingsvergunning kunnen wij geheel voor u verzorgen. Ook advies over het aanvragen van offertes bij diverse aannemers kan hierbij horen, evenals het doornemen en beoordelen van deze offertes. Eventuele bouwbegeleiding tijdens de uitvoering is ook mogelijk. Maar alle stappen kunt u zelf 1 voor 1 nemen of beslissen.

“Mari Nijs is een prettig persoon in de omgang en voor het leveren van divers teken- en advieswerk zet ik ze graag in. Ze hebben ook een architect in huis die goed werk kan leveren qua ontwerp en geveltekeningen”

Daan Erkelens

Erkelens Vastgoedadvies & Projectmanagement

“Bouwkundig Adviesburo Nijs is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Men reageert snel op uitvragen, stellen duidelijke offertes op en komen hun afspraken na. De adviezen en rapportages zijn uitgebreid en helder.”

Chantal Dupuis

Accountmanager bij Parkstad Inspecties