Conditiemetingen / Inspecties (NEN2767)

Conditiemetingen / Inspecties (NEN2767)

Een conditiemeting betreft een inspectiemethodiek om de kwaliteit van diverse onderdelen eenduidig vast te leggen, zodat met daarmee een goed inzicht krijgt in uw gebouwenvoorraad.

Door een conditiemeting uit te laten voeren, krijgt u dus de kwaliteit van uw gebouwen objectief inzichtelijk, kunt u uw onderhoud daarop aansturen en uitgevoerd onderhoud controleren. Ook kunt u intern onderhoudsbeleid vaststellen en hierover communiceren over verwachtingen van de gebruikers van uw gebouwen.

Bouwkundig Adviesburo Nijs  heeft de mogelijkheden om zowel bouwkundig als wel installatietechnisch de conditiemetingen uit te voeren voor u.

De uitgevoerde inspecties worden naar wens van de klant ingevoerd in de desbetreffende software. Dit kan in O-Prognose, in Vastware, dan wel Planon zijn. Onze ervaren medewerkers hebben in al deze softwarepakketten de nodige kennis opgedaan.

“Mari Nijs is een prettig persoon in de omgang en voor het leveren van divers teken- en advieswerk zet ik ze graag in. Ze hebben ook een architect in huis die goed werk kan leveren qua ontwerp en geveltekeningen”

Daan Erkelens

Erkelens Vastgoedadvies & Projectmanagement

“Bouwkundig Adviesburo Nijs is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Men reageert snel op uitvragen, stellen duidelijke offertes op en komen hun afspraken na. De adviezen en rapportages zijn uitgebreid en helder.”

Chantal Dupuis

Accountmanager bij Parkstad Inspecties